Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Potpisan ugovor za energetsku obnovu dvanaest odgojnih i obrazovnih ustanova

Potpisan ugovor za energetsku obnovu dvanaest odgojnih i obrazovnih ustanova

Ravnatelji osam škola s područja Požeško-slavonske potpisali su danas u Požegi ugovore o dodjeli sredstava za energetsku obnovu 12 objekata u kojima se obavlja odgoj i obrazovanje

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 10852

Ravnatelji osam škola s područja Požeško-slavonske potpisali su danas u Požegi ugovore o dodjeli sredstava za energetsku obnovu 12 objekata u kojima se obavlja odgoj i obrazovanje.

Ukupna vrijednost ovih projekata je gotovo 21 milijun kuna, od čega iz Europskog fonda za regionalni razvoj posredstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja dolazi gotovo 12 milijuna kuna, a preostali iznos treba sufinancirati Požeško-slavonska županija kao osnivač škola.

Projektima je obuhvaćena energetska obnova osnovnih škola u Trenkovu, Velikoj, Pakracu i Lipiku, područnih škola u Ljeskovici, Djedinoj Rijeci, Rajsavcu, Traparima, Skenderovcima, Pavlovcima i Dobrovcu te Učenički dom Srednje škole Pakrac.

Projekti su realizirani uz pomoć Regionalne razvojne agencije Požeško-slavonske županije „Panora“, Lipičke razvojne agencije LIRA i Poduzetničkog centra u Pakracu, a potpisivanju su bili nazočni i predstavnici Požeško-slavonske županije te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kao partnera u provedbi projekta. Provedba projekata započela je današnjim potpisivanjem ugovora i traje najkasnije 18 mjeseci.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?