Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Socijalno ugroženim obiteljima s područja Požege podijeljeno 152.950 kuna za kupnju ogrjeva

Stižu hladniji dani, pa je prijepodne tradicionalno u Gradskoj kući podijeljena novčana naknada socijalno ugroženim obiteljima za kupnju ogrjeva

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1087

Stižu hladniji dani, pa je prijepodne tradicionalno u Gradskoj kući podijeljena novčana naknada socijalno ugroženim obiteljima. Ukupno je 161 obitelj ostvarila pravno na novčanu naknadu za kupnju ogrjeva u iznosu od 950 kuna po obitelji, u ukupnom iznosu od 152.950 kuna.

Radi se o korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb Požega, koji su pravo na zajamčenu minimalnu naknadu ostvarili do srpnja 2017. godine, a za korisnike koji su isto pravo ostvarili poslije srpnja 2017. godine, novčana naknada za ogrjev bit će isplaćena do kraja ove godine.

Naknadu je korisnicima podijelilo gradonačelnik Darko Puljašić, podsjetivši na ostala prava i iznose koji se tijekom godine podijele građanima iz proračuna Grada Požege.

00:54 Darko Puljašić

Već sljedećeg četvrtka u Gradskoj kući bit će održan prijem beba s područja grada Požege, rođenih u ožujku i travnju ove godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?