Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Program „Živjeti zdravo“ – vratimo djecu u parkove i na igrališta!

Na požeškom Centru za rekreaciju prijepodne je nastavljena provedba aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, komponente „Volonteri u parkovima“

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 609

Na požeškom Centru za rekreaciju prijepodne je nastavljena provedba aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, komponente „Volonteri u parkovima“.

Podršku provedbi programa na našem području pružili su Grad Požega, Požeško-slavonska županija, Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Društvo Naša djeca Požega, Udruga „Zdravi život“, Fitness „Body Art“, Osnovna škola „Dobriša Cesarić“ te mnogi drugi. Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Mato Matijević pojasnio je cilj aktivnosti.

00:14 Mato Matijević

Grad Požega ulaganjima u šetnice podiže kvalitetu života građana. Nakon one uz Orljavu, trenutno se uređuje šetnica uz Veličanku, rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

00:25 Darko Puljašić

Koordinatorica programa „Živjeti zdravo“ je Jelena Fuček iz Udruge „Zdravi život“.

00:35 Jelena Fuček

Sve informacije o terminima i planiranim aktivnostima koji će se održavati na Rekreaciji biti će dostupne na web stranicama Grada Požege, Turističke zajednice Grada Požege, Zavoda za javno zdravstvo, a svi sadržaji su potpuno besplatni za sudionike.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?