RVA.hr » Vijesti » Požega » [FOTO]HAK i Grad Požega za sigurnost najmlađih u prometu Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO]HAK i Grad Požega za sigurnost najmlađih u prometu

Mališane su posjetili gradonačelnik Darko Puljašić, predstavnik HAK-a, AK Požega Marijan Babić i kontakt policajac Josip Šipura.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 741

Hrvatski autoklub, AK Požega u suradnji s Gradom Požegom održao je danas prometno - edukativnu akciju učenicima prvih razreda OŠ Dobriše Cesarića. Mališane su posjetili gradonačelnik Darko Puljašić, predstavnik HAK-a, AK Požega Marijan Babić i kontakt policajac Josip Šipura.

"Došli smo vas danas upoznati s prometnim pravilima zato što se svaki dan krećete cestama, a novi ste u prometu. Grad Požega je u organizaciji ove akcije bio samo posrednik, a mi se zahvaljujemo HAK-u na ovoj inicijativi. Nadamo se da će naši najmlađi uskoro nositi vidljive oznake kako bi bili uočljiviji vozačima. – rekao je gradonačelnik i s mališanima još jednom ponovio najvažnija prometna pravila za sigurno sudjelovanje u prometu. Marijan Babić iz HAK-a, AK Požega naglasio je kako im je želja u prvim danima školske godine pobrinuti se da najmlađim sudionicima u prometu put od kuće do škole i natrag bude siguran i ugodan.

00:22 Marijan Babić

Rekao je Babić, koji je s gradonačelnikom Puljašićem djeci podijelio slikovnice, bojanke i zaštitne fluorescentne prsluke te promotivne materijale u kojima je opisano kako se sigurno ponašati u prometu.

HAK ovom akcijom želi senzibilizirati i upozoriti javnost, a posebno vozače, na posebno povećan oprez, kada su u pitanju oni najmlađi. Akcija će tijekom sutrašnjeg dana biti provedena i u Katoličkoj osnovnoj školi te školama Julija Kempfa i Antuna Kanižlića. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?