RVA.hr » Vijesti » Požega » Građanima Požege predstavljen projekt Iron-Age-Danube Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Građanima Požege predstavljen projekt Iron-Age-Danube

Projekt je međunarodnog karaktera, u kojemu sudjeluju Austrija, Mađarska, Slovenija, Slovačka i Hrvatska, ispred koje aktivnosti na našem području provodi Arheološki muzej u Zagrebu

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 583

U sklopu projekta Europske unije Monumentalni krajolici starijeg željeznog doba na prostoru Podunavlja „Iron-Age-Danube“, u Požegi se održava Dan otvorenih vrata ispred Gradskog, s radionicama otvorenog tipa za sve posjetitelje te prezentacijom arheologije.

Voditeljica radionice Anja Bertol Stipetić pojasnila je projekt i dosadašnje aktivnosti na području Požeštine.

00:48 Anja Bertol Stipetić

Potporu projektu i radionicama danas je pružila i dr. sc Vesna Vlašić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Požeško-slavonske županije.

Projekt je međunarodnog karaktera, u kojemu sudjeluju Austrija, Mađarska, Slovenija, Slovačka i Hrvatska, ispred koje aktivnosti na našem području provodi Arheološki muzej u Zagrebu.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?