RVA.hr » Vijesti » Požega » Devet požeških gimnastičara osiguralo nastup na Završnici kupa Hrvatske Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Devet požeških gimnastičara osiguralo nastup na Završnici kupa Hrvatske

U organizaciji Gimnastičkog društva "Sokol" iz Požege, u Požegi je u subotu održano 4. kolo Kupa Hrvatske, regije istok u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u B i C programu

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 706

U organizaciji Gimnastičkog društva "Sokol" iz Požege, u Požegi je u subotu održano 4. kolo Kupa Hrvatske, regije istok u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u B i C programu.

Nastupilo je 9 klubova iz 8 gradova naše regije: Vinkovci, Valpovo, Vukovar, Osijek, Beli Manastir, Đakovo, Slavonski Brod te Požega kao domaćin. Na natjecanju je sudjelovalo 180 natjecatelja i to 150 djevojčica i 30 dječaka.

Rezultati GD Sokol:

Mlađi kadeti C program - LEON PEJŠA - 4. mjesto 

Kadeti C program - NIKOLA MACALJUK - 4. mjesto, MATKO BADROV 6. mjesto

Juniori B program -  JAN LETIĆ- 1. mjesto 

Svi ovi dječaci ostvarili su plasman na Završnicu kupa Hrvatske u B i C programu

 

Mlađe juniorke C program – TEA ČAVEC – 2. mjesto

EKIPNO 3. mjesto - A. DEVČIĆ, L. MARKANJEVIĆ, R. SALAK, K. KRMPOTIĆ, L. KLINČIĆ, M. LJ. NOSIĆ, L. MAJETIĆ, T. ČAVEC

Juniorke C program – EMA ŠOLIĆ - 5. mjesto, ANA GRGIĆ - 6. mjesto

EKIPNO 3. mjesto - A. GRGIĆ, E. ŠOLIĆ, J. MAJETIĆ, J. NIGOVIĆ, L. KUKIĆ

Seniorke C program - ANDREA DOŠLIĆ- 4. mjesto, TONKA PAVELIĆ- 1. mjesto

Juniorke B program - ANTONIA NIGOVIĆ - 2.mjesto

 

Ovo je ujedno bilo i zadnje kolo B i C programa u ovoj sezoni. Natjecatelji koji su svojim trudom i odličnim rezultatima tijekom cijele sezone osigurali odlazak na Završnicu kupa Hrvatske od 3. do 5. studenog ove godine u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću su: Leon Pješa, Nikola Macaljuk, Matko Badrov, Jan Letić, Tea Čavec, Ana Grgić, Andrea Došlić, Antonia Nigović i Tonka Pavelić.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?