Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ena Jelčić-Meter nova dječja gradonačelnica Grada Pleternica

Ena Jelčić-Meter nova dječja gradonačelnica Grada Pleternica

Dječji tjedan donio je promjene i u Dječjem gradskom vijeću Grada Pleternice

Autor: RVA/Grad Pleternica
Fotografija: RVA/Grad Pleternica
Datum:
Broj pregleda: 1050

Dječji tjedan donio je promjene i u Dječjem gradskom vijeću Grada Pleternice. Nakon dvije godine mandata Marije Mrvelj, danas je izabrana nova mala gradonačelnica, koja će predstavljati djecu u naredne dvije godine.

Većinom glasova izabrana je Ena Jelčić-Meter, a kao njena zamjenica Sara Alaber. Uz druženje s gradonačelnicom Antonijom Jozić, članovi Dječjeg gradskog vijeća su postavljali pitanja. Tako ih je zanimalo kad će biti gotovo kino, a kad srednja škola, hoće li Pleternica imati bazene i školu jahanja. Protekli saziv je uz predsjednicu Društva naša djeca Renatu Matičević i voditeljicu Dječjeg gradskog vijeća Valentinu Protić imao brojne aktivnosti.


Novi saziv već sutra ima brojne aktivnosti u sklopu dječjeg tjedna, a sudeći po kreativnosti na sastanku bit će zauzeti i tokom cijele godine. Gradsko vijeće čine učenici: Valentina Sesar, Tea Milas, Amalija Ljubica Didović, Sara Alaber, Petra Prša, Gabrijela Širanović, Ena Jelčić-Meter, Julijana Drakulić, Ena Martinović, Vilim Kalan, Marta Čirko i Ružica Pavličević.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?