Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ministarstvo uprave: Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Jakšić je legitimna

Općinski načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević jutros je u našu redakciju poslao priopćenje, u kojemu je priloženo zaprimljeno pismo Ministarstva uprave o konstituiranju Općinskog vijeća i izboru predsjednika Vijeća

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 1450

Općinski načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević jutros je u našu redakciju poslao priopćenje, u kojemu je priloženo zaprimljeno pismo Ministarstva uprave o konstituiranju Općinskog vijeća i izboru predsjednika Vijeća.

„Budući su pojedinci i pojedini mediji pisali i tvrdili kako je Općinsko vijeće i predsjednik Općinskog vijeća Općine Jakšić izabran nelegalno, dostavljamo Vam na uvid navedeni dopis Ministarstva uprave“, rekao je Ivica Kovačević.

Priopćenje zaprimljeno u PDF formatu vam prenosimo u izvornom obliku:

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?