Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Općina Jakšić osigurala novu opremu za održavanje javnih površina

Kupljen je traktor, prikolica nosivosti 2 tone, malčer te rasipač za sol i ralica za nogostupe i nerazvrstane ulice

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1354

Općina Jakšić je za prošle godine osnovani komunalni pogon osigurala novu opremu vrijednu 240 tisuća kuna, od čega je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja financiralo polovicu iznosa, a ostatak je plaćen iz proračuna Općine. Kupljen je traktor, prikolica nosivosti 2 tone, malčer te rasipač za sol i ralica za nogostupe i nerazvrstane ulice. Do sada su se površine održavale kosilicama i trimerima.

Komunalni pogon održava komunalnu infrastrukturu, groblja i javne površine na području općine te provodi program javnih radova održavanja naselja.

Općinski načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević najavio je i sljedeće korake.

00:43 Ivica Kovačević

Kovačević dodaje da u komunalnom pogonu trenutno radi jedan djelatnik te osam zaposlenih osoba preko javnih radova (dvije žene i dvije invalidne osobe), no u idućem razdoblju pogon se namjerava i kadrovski osnažiti.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?