Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Pridružite se timu Parka prirode Papuk i postanite volonter Informator u Eko kampu Duboka

Pridružite se timu Parka prirode Papuk i postanite volonter Informator u Eko kampu Duboka

Kako bi svim posjetiteljima boravak u kampu bio što ugodniji, JU PP Papuk traži četiri volontera-informatora

Autor: RVA/PP Papuk
Fotografija: PP Papuk
Datum:
Broj pregleda: 1102

U sklopu programa Volontiraj u parkovima Hrvatske, Park prirode Papuk, prvi hrvatski geopark pod zaštitom UNESCO-a, otvorio je prijave za novi program Informator u Eko kampu Duboka. Cilj novootvorenog kampa jest populaciji školske djece omogućiti nove edukacijske programe i produljene škole u prirodi, a redovitim posjetiteljima osigurati mogućnost višednevnog boravka u ovoj prirodnoj oazi doline potoka Dubočanka.


Kako bi svim posjetiteljima boravak u kampu bio što ugodniji, JU PP Papuk traži četiri volontera-informatora čiji će glavni zadatak biti informiranje o Eko kampu Duboka i pravilima ponašanja kao i o raspoloživim sadržajima te prirodnim i kulturnim vrijednostima samog Parka. Osim toga, volonteri će vršiti prijavu i odjavu posjetitelja te odgovarati na upite putem dežurnog telefona, a pripremat će i dnevna izvješća.


Od potencijalnih volontera se traži komunikativnost, kreativnost i otvorenost, spremnost za rad na terenu, jasnoća izražavanja i vedar karakter, uz dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Besplatan smještaj i hrana su osigurani za vrijeme trajanja volontiranja, a u periodu boravka u Parku volonteri će imati priliku upoznati se s njegovim prirodnim i kulturnim znamenitostima, biciklirati, voziti kanu i baviti se drugim rekreativnim aktivnostima, uživati u lokalnim specijalitetima te steći nova vrijedna iskustva.


Više informacija o volonterskom programu Informator u Eko kampu Duboka i obrazac za prijavu nalaze se na ovdje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?