Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Oporbeni vijećnici u Gradskom vijeću Grada Pleternice uputili zahtjev Franji Luciću i Marijanu Aladroviću da odstupe s mjesta vijećnika u Gradskom vijeću Pleternice

"Javni interesi i prosperiteti žitelja našeg Grada ne mogu imati uzlaznu putanju dok su navedene osobe, značajne upitne moralnosti, u vrhu političkog i inog odlučivanja u našoj lokalnoj zajednici." - stoji u zahtjevu pleterničke oporbe.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2168

Oporbeni vijećnici u Gradskom vijeću Grada Pleternice Mato Grgić u ime Gradske organizacije SDP Pleternica, Miroslav Mesić u ime HNS-liberalni demokrati podružnica Pleternica, Petar Crnjac u ime HSP Pleternica te Hrvoje Galić i Vladimir Milković nositelji kandidacijskih lista grupe građana na proteklim lokalnim izborima, uputili su zahtjev Franji Luciću i Marijanu Aladroviću da odstupe s mjesta vijećnika u Gradskom vijeću Pleternice.

"Gore spomenute osobe su svojim radnjama u prošlom vremenu, a što je nedavno obznanjeno na internetskom portalu telegram.hr, trajno kompromitirali časno mjesto gradskog vijećnika Grada Pleternice – navodi se kao obrazloženje ovog zahtjeva. Nezamislivo je da će ijedan ozbiljan investitor doći investirati u naš Grad vidjevši popis koruptivnih radnji spomenutog dvojca koji su osramotili i ime našeg mjesta.
Javni interesi i prosperiteti žitelja našeg Grada ne mogu imati uzlaznu putanju dok su navedene osobe, značajne upitne moralnosti, u vrhu političkog i inog odlučivanja u našoj lokalnoj zajednici. Uvjerenja smo, mi dolje potpisani, da ste uvidjeli nužnost postupanja po ovom zahtjevu i da će te ga promptno izvršiti." – navodi se u zahtjevu.

Od predsjednice Gradskog odbora HDZ-a Pleternice Antonije Jozić traže da GO žurno na njihova mjesta postavi adekvatne osobe sa svoje kandidacijske liste s proteklih izbora za članove Gradskog vijeća Grada Pleternice.

Sa zahtjevom je, kako su naznačili, upoznato i Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice u Zagrebu.

 

 
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?