Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Permakulturna konvergencija u Eko centru Latinovac

Permakulturna konvergencija u Eko centru Latinovac

Konvergencija će se održati od 10 do 12. kolovoza, a u sklopu program bit će organizirani i Dani slame u Latinovcu, glazbeni program RitmOs-a iz Osijeka, te gong kupka.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: EC Latinovac
Datum:
Broj pregleda: 1488

Konvergencija o permakulturi održat će se u Eko centru Latinovac od 10. do 12. kolovoza. O čemu je riječ pojašnjava Mario Miličević iz Eko centra Latinovac.

00:31 Mario Miličević

Rekao je Miličević.

Prvoga dana konvergencije 10. kolovoza, čije je otvorenje najavljeno za 11 sati, održat će se i Dani slame u Latinovcu, radionice na otvorenom poput upoznavanja samoniklog bilja, izrade kućica za šišmiše, samonavodnjavajućih kanti, proizvodnje bio ugljena, održavanje i popravak vrtnih alata, kompostiranje sa/bez glisti, a bit će otvorena i likovna izložba Domagoja Kripa, te predstavljena knjiga „Permakultura i odgoj djece“. U 22 sata glazbeni program priredit će RitmOs iz Osijeka.

Drugoga dana 11. kolovoza bit će održana predavanja, rasprave, te predstavljene udruge i inicijative, a od 22 sata pa sve do ranih jutarnjih sati posjetitelji će moći uživati u gong kupki.

Završnog dana konvergencije 12. kolovoza održat će se obrana diploma, prezentacija aplikanata i podjela permakulturnih diploma.

Cijeli program, kako to obično biva, kad je u pitanju Eko centar Latinovac, bit će obogaćen dobrim društvom u predivnoj prirodi i uz domaću kuhinju.

Troškove provedbe manifestacije umrežavanja snosi Eko centar Latinovac, uz financijsku podršku Europske komisije (ERASMUS+).
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?