Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Cesarik : "Požeško - slavonski HDZ nosi teško breme, koje je novonastalom situacijom postalo još teže"

Cesarik : "Požeško - slavonski HDZ nosi teško breme, koje je novonastalom situacijom postalo još teže"

Cesarik je poručio članovima požeško - slavonskog HDZ-a, da u ovom teškom trenutku smognu snage i prevladaju novonastalu situaciju, kako bi na zdravim osnovama doprinijeli boljitku naše županije.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 2286

Prim. dr. sc. Marijan Cesarik, zamjenik predsjednika ŽO SDP-a Požeško - slavonske županije na današnjoj tiskovnoj konferenciji osvrnuo se na aktualnu političku situaciju vezanu uz "slučaj Lucić“, naglašavajući kako namjera današnje tiskovne konferencije nije rasprava o predsjedniku Požeško - slavonskog HDZ-a Franji Luciću, koji je, pokazalo se i jedan od nosivih stupova Hrvatske demokratske zajednice.

„Ne želimo da poruka ove tiskovne konferencije bude čuđenje za njegova postupanja, niti osuda tih postupanja, mada sada to svi čine, i to upravo oni koji su do sada o svemu tome šutjeli, čak što više i štitili.“ – rekao je Cesarik.

„Sada se na veliko govori o njegovim nezakonitim postupcima, dok su Policija i Državna odvjetništva na svim razinama šutjeli i time podgrijavali njegovu moć, koja je rasla do te razine da može činiti sve, da može kupiti svakoga, a po onoj narodnoj „za posije“. Povjerenje građana na izborima je pretvoreno u privilegirano pravo na trijumf. Cijela državna vlast mu se poklonila svojim dolaskom i tako još više podgrijavala njegov osjećaj moći. A onda je kao grom iz vedra neba, ugrožena je sva ta moć, sve se srušilo kao kula od karata. I od tog rušenja, od grude snijega do lavine, ne nazire se kraj.“ – rekao je Cesarik.

Smatra kako požeško - slavonski HDZ nosi teško breme, koje je novonastalom situacijom postalo još teže.

„Nismo ni svjesni koliko. Za izlazak iz ovog bremenitog gliba bit će im potrebno puno mudrosti i snage. I zato je moja namjera na ovoj tiskovnoj konferenciji, poručiti članovima požeško - slavonskog HDZ-a, da u ovom teškom trenutku smognu snage i prevladaju novonastalu situaciju, kako bi na zdravim osnovama doprinijeli boljitku naše županije.“ – poručio je Cesarik.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?