Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Zabrana paljenja vatre na otvorenom

Zabrana paljenja vatre na otvorenom

Nadzor nad primjenom ove Odluke, obavljat će ovlaštene službene osobe policijske uprave, poljoprivredni inspektori te druge nadležne inspekcije i tijela.

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 927

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević jučer je donio Odluku o zabrani paljenja vatre na otvorenom, zbog dugotrajnih nepovoljnih klimatskih i hidroloških prilika koje pogoduju povećanoj opasnosti od požara.

Zabrana se odnosi na svako paljenje vatre na otvorenom prostoru, kao što je spaljivanje biljnog otpada na poljoprivrednom zemljištu u neposrednoj blizini šume te svako paljenje vatre u bilo koje druge svrhe.

Nadzor nad primjenom ove Odluke, o načinu i uvjetima spaljivanja biljnog otpada na poljoprivrednom zemljištu, u šumi, na šumskom zemljištu i na zemljištu u neposrednoj blizini šume obavljat će ovlaštene službene osobe policijske uprave, poljoprivredni inspektori te druge nadležne inspekcije i tijela.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?