Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Akcija nadzora brzine: Policija treba loviti mlade vozače koji provezu stotkom

Policija danas provodi pojačan nadzor prometa na području Požege, a prijepodne smo ih zatekli prilikom kontrole brzine u Zagrebačkoj ulici.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2535

Policija danas provodi pojačan nadzor prometa na području Požege, a prijepodne smo ih zatekli prilikom kontrole brzine u Zagrebačkoj ulici.

"Najčešća okolnost prometnim nesrećama je upravo brzina neprimjerena uvjetima i nepropisna brzina, iako u prvom polugodištu 2017. godine nije bilo smrtnih stradavanja, mi i dalje nastojimo preventivnim akcijama održati ovo povoljno stanje na našim prometnicama", izjavila je glasnogovornica Ivana Radić.

Kakve su kazne rekao je Davor Hamžik, policijski službenik za sigurnost i prevenciju cestovnog prometa Policijske postaje Požega.

00:18 Davor Hamžik

Jedan od vozača koje je policija kontrolirala je i Ivan Franjić. Evo što je rekao o ovakvim akcijama i koga policija treba hvatati.

00:31 Ivan Franjić

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?