Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Savjet mladih Grada Požege održao sedmu sjednicu, prvu s gradonačelnikom Puljašićem

Savjet mladih Grada Požege održao sedmu sjednicu, prvu s gradonačelnikom Puljašićem

Sedmu sjednicu održao je danas aktualni saziv Savjeta mladih Grada Požege

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1795

Sedmu sjednicu održao je danas aktualni saziv Savjeta mladih Grada Požege. Po prvi puta na sjednici je gostovao novi gradonačelnik Požege Darko Puljašić, koji od Savjeta očekuje aktivno sudjelovanje u kreiranju budućnosti grada.

00:35 Darko Puljašić

Predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Ivan Svjetličić odgovorio je da očekuju od novog gradonačelnika još bolju suradnju nego što su imali do sada, a želja je podići Savjet na višu razinu, pogotovo jer je udruga PUMA prestala s djelovanjem. Za podizanje na razinu više, od Grada očekuju sljedeće godine i dvostruko veću financijsku pomoć, nego li su imali u ovoj godini.

Podnesen je izvještaj o aktivnostima na Studijskom putovanju u Split na Međunarodni kongres „Europska sigurnost i terorizam u doba migracijske krize“ i Skupštini Koordinacije gradskih savjeta mladih Republike Hrvatske.

Potpredsjednik Savjeta Dalibor Vranić predstavio je aktivnost „Mala škola EU“, koji je drugu godinu zaredom Savjet proveo u sve četiri osnovne škole na području Požege. Radi se o igraonici za prve razrede, koncipiranoj da se obilježi Dan Europe i Europski tjedan, u kojoj je sudjelovalo svih jedanaest prvih razreda s oko 230 djece.

Savjet je organizirao i 3. Norijadu, ove godine iza zgrade Gimnazije, na kojoj su maturante zabavljala dva DJ-a, snimljena je milenijska fotografija, organizirane su nagradne igre, a sve je prošlo bez incidenata.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?