Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Pleternice

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Pleternice

U novom sazivu, za predsjednika vijeća izabran je Marijan Aladrović (HDZ), a za potpredsjednike Marko Markota (HDZ) i Hrvoje Galić (Lista grupe birača)

Autor: RVA
Fotografija: S.P.
Datum:
Broj pregleda: 1786

Danas je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Pleternice. Gradsko vijeće Pleternice činit će 17 članova, devet iz redova HDZ-a, sedam s liste grupe birača čiji je nositelj Hrvoje Galić i jedan iz SDP-a.

Zbog obavljanja nespojive dužnosti gradonačelnica Antonija Jozić (HDZ) svoj mandat je stavila u mirovanje, a umjesto nje dužnost vijećnika obnašat će Stjepan Bunčić. Mandat u mirovanje stavila je i HDZ-ova vijećnica Anamarije Petković pa će dužnost vijećnika obnašati Josip Baltić.

Promjena ima i u sastavu izabranih vijećnika grupe birača pa će umjesto Ante Šarića u Gradskom vijeću biti Anita Šarić. Ispred HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Pleternice su Marijan Aladrović, Franjo Lucić, Zdravko Novak, Josip Kalan, Marko Markota, Ana Galović, Josip Baltić, Zvonimir Bajić i Stjepan Bunčić. S liste grupe birača u vijeću će biti Hrvoje Galić, koji je bio i nositelj te liste, Tajana Vidakušić, Petar Crnjac, Milan Cavrić, Zlatko Banožić, Anita Šarić i Josipa Tokić.

Ispred SDP-a u Gradskom vijeću će biti Mato Grgić. U novom sazivu, za predsjednika vijeća izabran je Marijan Aladrović (HDZ), a za potpredsjednike Marko Markota (HDZ) i Hrvoje Galić (Lista grupe birača). Vijećnici su imenovali i radna tijela potrebna za rad Vijeća, te odradili većinom glasova i sedam točaka nadopunjenog dnevnog reda.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?