Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novo Gradsko vijeće Grada Požege konstituirat će se 21. lipnja

Novo Gradsko vijeće Grada Požege konstituirat će se 21. lipnja

Za razliku od prošlog saziva, novi gradonačelnik Darko Puljašić trebao bi imati stabilnu većinu u Gradskom vijeću, bez potrebe za koaliranjem kod donošenja odluka gdje je potrebna većina svih vijećnika

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1606

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Požege održat će se u srijedu 21. lipnja s početkom u 16 sati. Nakon što polože svečanu prisegu, pred vijećnicima je izbor predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća. Gradsko vijeće Grada Požege čini 21 vijećnik, među kojima će na temelju rezultata lokalnih izbora kandidacijska lista HDZ-HSU imati 12 vijećnika, SDP 6 vijećnika, Kandidacijska lista grupe birača 2 vijećnika te Živi zid 1 vijećnika.

Za razliku od prošlog saziva, novi gradonačelnik Darko Puljašić trebao bi imati stabilnu većinu u Gradskom vijeću, bez potrebe za koaliranjem kod donošenja odluka gdje je potrebna većina svih vijećnika. Prvu pravu sjednicu Gradsko vijeće Grada Požege moglo bi održati već do godišnjih odmora.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?