Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dodijeljene diplome za 22 nova majstora

Prije dodjele, između županijske Obrtničke komore i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba potpisan je Sporazum o poslovnoj suradnji

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2640

Obrtnička komora Požeško-slavonske županije organizirala je danas svečanu promociju majstora i dodjelu majstorskih diploma majstorima koji su položili majstorske ispite u okviru njihove komore. Prije same dodjele, između županijske Obrtničke komore i Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba potpisan je Sporazum o poslovnoj suradnji.

Sporazumom se posebno definira suradnja u provedbi projekta „Stjecanje poduzetničkih kompetencija s ciljem razvoja obrtništva za učenike završnih razreda trogodišnjih i četverogodišnjih obrtničkih i strukovnih škola, te za obrtnike i učenike koji su završili trogodišnje obrtničke i druge strukovne škola na području županije.“ Učenicima se tako omogućava redovno, izvanredno i online studiranje na  Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski.

Sporazum su potpisali predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk i dekan Visoke škole Ivica Katavić.

Podršku suradnji pružio je zamjenik gradonačelnika Grada Požege Darko Puljašić.

00:34 Darko Puljašić

Zamjenik župana za gospodarstvo Željko Jakopović također je ispred Županije podržao Sporazum.

00:45 Željko Jakopović

Nakon potpisivanje Sporazuma, uslijedila je dodjela diploma novim majstorima obrtnicima, koje su dodijeljene za 22 majstora. To su autoelektričar Mario Tajzler, autolimar Tomislav Pavić, automehaničari Dario Bušljeta i Ivan Kokić, autoserviser Boris Bogdanović, elektroinstalater Dragan Bajić, elektromehaničar Marjan Kovačević, frizerke Monika Doležal, Josipa Černi i Natalija Petković, kuhari Ivan Laučan, Blaženka Kusić i Zoran Prpić, fasader Mario Sedić, natkonobar Marko Mokrović i Fabijan Bušić, pekar Tauland Totaj, stolar Grgur Matić, zidari Ivan Ivić, Mario Pifka i Zlatko Živković i klesar Mićo Radmanović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?