Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U Kaptolu krenula obnova škole i izgradnja staze kroz Vetovačku ulicu

Kroz dva projekta, u Kaptol će sljedećih nekoliko mjeseci biti uloženo 1,2 milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 3523

Kroz dva projekta, u Kaptol će sljedećih nekoliko mjeseci biti uloženo 1,2 milijuna kuna. Započela je energetska obnova Osnovne škole Vilima Korajca vrijedna 600 tisuća kuna, za koji  iznos će biti u potpunosti obnovljena vanjska ovojnica te izolirani stropovi. Radovi bi trebali biti dovršeni u rujnu, pa će kaptolački đaci najesen ući u obnovljenu zgradu škole.

Isti iznos od 600 tisuća kuna predviđen je i za radove u Vetovačkoj ulici, gdje je započela izgradnja dugo očekivane pješačke staze u duljini od 900 metara. Zadovoljan je načelnik Općine Kaptol Mile Pavičić.

00:23 Mile Pavičić

Izvođač je zajednica ponuditelja Promet građenje i Niskogradnja Marijanović iz Kaptola, domaće tvrtke, što posebno raduje župana Alojza Tomaševića koji je danas obišao radove.

00:29 Alojz Tomašević

S obzirom na to da se u narednom razdoblju očekuje porast investicija i mogućnosti financiranja iz brojnih fondova, župan Tomašević je pozvao građevinske tvrtke da budu spremne te da u svojim ponudama ne idu s preniskim nego realnim cijenama, kako bi mogli otvarati nova radna mjesta i adekvatno plaćati zaposlenike.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?