Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Kutjevo prijavilo projekt uređenja groblja vrijedan preko 3 milijuna kuna

Kutjevo prijavilo projekt uređenja groblja vrijedan preko 3 milijuna kuna

Nadamo se da će kvaliteta projekta te naš trud i zalaganje donijeti dobre rezultate i da ćemo već ove godine imati uređeno groblje kako i priliči ovakvom gradu“, izjavio je gradonačelnik Josip Budimir.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1618

Grad Kutjevo prijavio je prošlog tjedna projekt Uređenja groblja u Kutjevu na natječaj koji je objavila Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoj, a radi se o natječaju iz Programa ruralnog razvoja.

Projekt uređenja groblja u Kutjevu obuhvaća izgradnju pješačkih i servisnih površina, izgradnju nadstrešnice, postavljanje nove ograde cijelom dužinom groblja, elektrotehničke radove te uređenje hortikulture groblja. Vrijednost radova i cjelokupne dokumentacije iznosi 3.156.711,87 kn, a sufinanciranje Agencije je 100%. Nadamo se da će kvaliteta projekta te naš trud i zalaganje donijeti dobre rezultate i da ćemo već ove godine imati uređeno groblje kako i priliči ovakvom gradu“, izjavio je gradonačelnik Josip Budimir.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?