Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Još jedna hvale vrijedna akcija članova HDZ-a, Temeljnog ogranka Centar

Još jedna hvale vrijedna akcija članova HDZ-a, Temeljnog ogranka Centar

Članovi HDZ-a, Temeljnog ogranka Centar već duže vrijeme pomažu i vode brigu o starim i nemoćnim sugrađanima pri obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, nabavci potrepština i lijekova, a danas su odradili još jednu lijepu akciju i gospođi Miri Pudić obojili stan.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 1844

Članovi Hrvatske demokratske zajednice, Temeljnog ogranka Centar već duže vrijeme pomažu i vode brigu o starim i nemoćnim sugrađanima pri obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, nabavci potrepština i lijekova, a danas su odradili još jednu lijepu akciju i gospođi Miri Pudić obojili stan.

Akciju vrijednih članova Hrvatske demokratske zajednice, Temeljnog ogranka Centar, došao je podržati i Darko Puljašić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega i kandidat za gradonačelnika Grada Požege.00:39 Darko Puljašić

Rekao je Puljašić. Igor Krizmanić, predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a Centar, podsjetio je kako ovo nije izdvojeni slučaj, te kako su i u proteklom periodu pomagali osobama starije životne dobi svakodnevnom pomoći u kući, od nabavke lijekova, hrane, ogrjeva i dr.00:23 Igor Krizmanić

Rekao je Igor Krizmanić, predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a Centar.

Gospođa Mira Pudić, sa suzama u očima zahvalila se na pomoći, rekavši kako se do sada kroz  život borila sama i nikada nije tražila pomoć, te da joj je ovo veliko iznenađenje. "Što bih još mogla reći, osim, puno im svima hvala,” rekla je gospođa Mira.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?