Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Za veću kvalitetu života cijele obitelji - Poliklinika za psihijatriju, fizikalnu medicinu, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju "Novoselec"

Za veću kvalitetu života cijele obitelji - Poliklinika za psihijatriju, fizikalnu medicinu, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju "Novoselec"

Poliklinika Novoselec je otvorila svoja vrata u Osijeku, na adresi Ive Tijardovića 4, i pruža usluge fizikalne medicine i rehabilitacije, psihijatrije i psihologije.

Autor: RVA
Fotografija: Poliklinika Novoselec
Datum:
Broj pregleda: 4022

Poliklinika za psihijatriju, fizikalnu medicinu, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju "Novoselec" – kao jedina takva na području Slavonije.
Za veću kvalitetu života cijele obitelji uz mogućnost prevencije, kvalitetnog rada na sebi, unapređenju  fizičkog i psihičkog zdravlja, suradnju i edukaciju, sada i ovdje. Poliklinika Novoselec je otvorila svoja vrata u Osijeku, na adresi Ive Tijardovića 4, i pruža usluge fizikalne medicine i rehabilitacije, psihijatrije i psihologije.

Smanjene mogućnosti za fizikalnu terapiju u Osijeku, osobito liste čekanja i do 6 mjeseci, te nužnost putovanja van Osijeka da bi se dobila pravovremena i kvalitetna usluga, su nas motivirale da nešto promijenimo.  Kada su u pitanju tegobe mišićno- koštanog sustava nužno je brzo djelovati da bi se osoba što prije oporavila i nastavila sa svakodnevnim aktivnostima.

Ponekad je važno da pacijent, ili obitelj, dobije i psihološko savjetovanje da bi što lakše prebrodila određena zdravstvena stanja, a to je također moguće kod nas. Kod nas tretman fizikalne terapije uključuje primjenu najnovije tehnologije uz manualnu terapiju, terapijske vježbe, primjenu fizikalnih agensa, elektroterapijske i mehaničke procedure, funkcionalni trening, opskrbu pomoćnim sredstvima i pomagalima, savjetima.

Poliklinika pruža dijagnostiku i individualizirani tretman u slučaju ozljeda, akutnih bolnih stanja, postoperativnih i preoperativnih zahvata, neravnoteže tekućina u organizmu, neuropatije, reumatskih tegoba, razvojnih poteškoća, funkcionalnih ograničenja i nesposobnosti (nemogućnost dužeg stajanja ili sjedenja, nemogućnosti vezane za konkretni posao, za neku svakodnevnu aktivnost…)

Kada je u pitanju psihijatrija, osobito psihološka djelatnost koja djeluje u toj oblasti, nudimo kvalitetan individualni rad s djecom i mladima, ali i odraslima, te kreiramo grupne tretmane za psihološke probleme. Mentalno zdravlje djece u Poliklinici je na prvom mjestu.  Primijetili smo u svom radu da se povećava broj djece sa znakovima depresije i anksioznosti, poremećaja u ponašanju, problema u emocionalnom i socijalnom razvoju. Mnogi roditelji aktivno traže pomoć, te nakon dijagnoze, nažalost izostaje kvalitetan tretman i sama podrška roditeljima. Također, sve više odraslih nema kapaciteta nositi se sa svakodnevnim životnim izazovima te traže pomoć u poboljšanju psihičkog stanja i usvajanju novih strategija za adekvatnije prilagođavanje okolnostima koje dolaze.


Našim djelovanjem sada u Osijeku možete dobiti psihološko savjetovanje, kognitivno – bihevioralni tretman, dijagnostiku djece i mladih bez liste čekanja, uz kvalitetnu psihoedukaciju. Imate mogućnost preventivnog i pravovremenog djelovanja, kao i informiranja o određenim problemima.

Uspješno radimo na bračnim problemima, razvojnim i odgojnim problemima djece predškolske i školske dobi, problemima vezanim za emocionalna stanja kao što su depresija, anksioznost, panika, trauma, svakodnevni stres, i problemima povezanim s organiziranjem i planiranjem aktivnosti važnih za postizanje ciljeva.


Nudimo liječenje van bolničkog sustava, uz pozitivno okruženje, potpunu diskreciju, pristupačnost informacijama i savjetima. Naš stručni tim savjetuje, educira i prilagođava tretman i tempo rada svakom pacijentu. Posvećujemo se problemima svih dobnih skupina, podržavamo i educiramo pacijenta i obitelj u svrhu što bržeg oporavka i veće kvalitete života. Razmjenjujemo znanja i iskustva, težimo izvrsnosti u radu i predani smo izazovnim ciljevima i svakodnevnom razvoju kompetencija.

Zbog toga Poliklinika Novoselec – jer Vaše zdravlje naša je inspiracija.


Više o nama i našem radu možete pročitati na stranicama:
www.poliklinika-novoselec.hr
fb.me/poliklinika.novoselec 

ili pogledati prezentacijski video o radu poliklinike na :
https://www.youtube.com/watch?v=iol5ZK7eKM0&t=16s


NARUČITI SE MOŽETE, BEZ LISTE ČEKANJA,  PUTEM
e-mail: info@poliklinika-novoselec.hr  i telefona: 031/ 657 888 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?