Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Ovo su djevojke koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije

One su: Iva Glibo, Anja Čurčić, Sara Pus, Karla Novosad – Martić, Marinela Mikić, Gabriela Gril, Helena Matošević, Antonela Grgić i Gabrijela Mišić, a samo će jedna od njih ponijeti titulu najljepše i preuzeti krunu od još uvijek aktualne Miss Požeško-slavonske županije Sare Vukušić.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: SS ARTina
Datum:
Broj pregleda: 9625

Nakon dva održana castinga poznate su finalistice koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije 21. lipnja. One su: Iva Glibo, Anja Čurčić, Sara Pus, Karla Novosad – Martić, Marinela Mikić, Gabriela Gril, Helena Matošević, Antonela Grgić i Gabrijela Mišić, a samo će jedna od njih ponijeti titulu najljepše i preuzeti krunu od još uvijek aktualne Miss Požeško-slavonske županije Sare Vukušić.Iva Glibo iz Pleternice, 20-godišnja je studentica ekonomije za koju će, kako kaže, ovaj izbor biti predivno iskustvo s još divnijom ekipom. Veseli se druženju i sigurna je da će daleko dogurati.Anja Čurčić, ima 18 godina iz Novoselaca je i učenica je Opće gimnazije u Požegi. Na izbor se prijavila jer je oduvijek zanimao svijet modelinga. Smatra da imam sve potrebno za pobjedu i želi razbiti predrasude o lijepim ženama.Sara Pus, ima 18 godina dolazi iz Tekića, učenica je Poljoprivredno – prehrambene škole u Požegi. Za sebe kaže da je tipična cura s ne tako tipičnim hobijima. Ponosna je članica Vatrogasnog društva Jakšić i Lovačkog društva „Seljak Jakšić“. Od malih nogu posvetila se životinjama, a najviše konjima.Karla Novosad – Martić 18-godišnja je Požežanka, učenica Ekonomske škole. Bavi se fitnessom, a u slobodno vrijeme voli čitati i šetati. Izbor vidi kao jedno jako lijepo životno iskustvo, oduvijek ju je, kako kaže, zanimalo manekenstvo i smatra da ima sve potrebno za uspjeh.Požežanka, Marinela Mikić, 20-godišnja je studentica ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Slavonskom Brodu. Dugi niz godina bavila se gimnastikom i donedavno pole danceom. U slobodno vrijeme odlazi u teretanu. Kaže kako se za Miss Požeško -slavonske županije prijavila ponajprije zbog znatiželje. Sada joj se pružila prilika pokazati se u svijetu modelinga i steći neko iskustvo.Gabriela Grli dolazi iz Golog Brda, učenica je Poljoprivredno-prehrambene škole, zanimanja Agroturistički tehničar. U slobodno vrijeme bavi se sportom (trčanje,vježbanje,vožnja bicikla..). Jako voli plesanje i igranje nogometa. Prijavila se za miss jer je puno puta maštala i sanjala o tome.Helena Matošević, učenica je medicinske škole u Slavonskom Brodu( za primalju ) koju bi uskoro trebala završiti. Ima 19 godina i dolazi iz Frkljevaca. Za sebe kaže kako je komunikativna,voli putovanja i druženja s novim ljudima. Jako voli životinje. Do sada je kaže, bila promatrač na izborima ljepote, a sada je željela vidjeti kako to izgleda u stvarnosti.

Antonela Grgić ima 18 godina i iz Požege je. Učenica je Jezične gimnazije. Najveća strast joj je ples, kojim sam se bavila 12 godina. Velika je ljubiteljica životinja, dobre glazbe, a posebno putovanja. Fasciniraju je različiti jezici i kulture. U budućnosti bi se voljela baviti novinarstvom i medijskom produkcijom, a na izbor se prijavila jer smatra da unatoč vanjskom izgledu, prava ljepota dolazi iznutra.Gabrijela Mišić je 18-godišnjakinja iz Trnovca. Učenica je Jezične Gimnazije u Požegi. Obožavam glazbu, kao mala svirala je klavir no sada u slobodno vrijeme samo pjeva. Gabrijela voli psihologiju, astronomiju i geografiju. Kreativna je, skromna i obožava izazove. Prati modu, ali smatra da prije svega svatko treba ostati svoj, jedinstven i drugačiji jer takvi smo najbolji!

Kristine Novak, organizatorica ovogodišnjeg izbora za Miss Požeško slavonske županije, ističe kako je pred djevojkama tek sada pravi posao kako bi se svaka od njih 21. lipnja pred publikom i žirijem predstavila u najboljem svjetlu. Djevojke sretno!

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?