Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Laura Lončar, predstavljat će UO Plesnu radionicu Ilijane Lončar i svoj grad na 9. međunarodnom natjecanju mladih plesnih umjetnika OPUS 1 u Celju

Laura Lončar, predstavljat će UO Plesnu radionicu Ilijane Lončar i svoj grad na 9. međunarodnom natjecanju mladih plesnih umjetnika OPUS 1 u Celju

Laura putuje s autorskom koreografijom “Mir u mislima” koja je odabrana u konkurenciji 27 autorskih koreografija iz brojnih zemalja svijeta.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: UO PR Ilijane Lončar
Datum:
Broj pregleda: 4256

Laura Lončar, predstavljat će UO Plesnu radionicu Ilijane Lončar i svoj grad na 9. međunarodnom natjecanju mladih plesnih umjetnika OPUS 1, koje će se sutra, 15. travnja održati u Slovenskom narodnom kazalištu Celje. Laura putuje s autorskom koreografijom “Mir u mislima” koja je odabrana u konkurenciji 27 autorskih koreografija iz brojnih zemalja svijeta.„Plesna radionica Ilijane Lončar već tradicionalno sudjeluje na ovom prestižnom natjecanju koje se održava u organizaciji Javnog sklada Republike Slovenije za kulturne aktivnosti i regionalne podružnice Celje. Natjecanje ima svake godine različite teme, a tema ovogodišnjeg Opusa je “Have a dream and do it”. Morali smo napisati tekst i složiti koreografiju koja se naslanja na temu. U B i C kategoriji u kojoj sam i ja selektirano je putem poslanog videa 27 autorskih koreografija, od čega je u B kategoriji odabrano 15 – natjecat će se plesači iz Belgije, Austrije, Španjolske, Hrvatske, Poljske, Danske, Finske, Irske, Južne Afrike i zapravo diljem svijeta, vjerujem kako je riječ o jakoj konkurenciji. Ja sam na natjecanje prošla s koreografijom “Mir u mislima/ Peace of mind” i radujem se odlasku iako je riječ i o velikoj odgovornosti. – otkrila nam je Laura.Kako je nastup u Sloveniji natjecateljskog karaktera Laura se nada kako će proći u daljnje natjecanje u Murskoj Soboti. „Naravno da su vrijedna iskustva koja stječemo na natjecanjima, ali očekivanja uvijek postoje, dobro je znati kako su tvoj rad i njegova kvaliteta prepoznati na pravi način.“ rekla je Laura, a mi joj želimo puno sreće sutra u Sloveniji. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?