Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Akcija "Stadion" - vrijedni gimnazijalci vraćaju stari sjaj ostacima Atletskog stadiona

Akcija "Stadion" - vrijedni gimnazijalci vraćaju stari sjaj ostacima Atletskog stadiona

Jedna dobra ideja je urodila plodom i brojni sugrađani su se odazvali i sudjelovali jučer u akciji.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Zdenko Oroz
Datum:
Broj pregleda: 3917

Zahvaljujući učenicima 3. d razreda Opće gimnazije na čelu s prof. Verom Ćuže - Abramović pokrenuta je spontana akcija "Stadion" i od jučer na bivšem Atletskom stadionu u svom sjaju su ponovno otkrivene stube koje su bile zatrpane pod ogromnim naslagama zemlje. Jedna dobra ideja je urodila plodom i brojni sugrađani su se odazvali i sudjelovali jučer u akciji. Članovi Udruge POŽART, KRUGOVCI, Karate - do klub Požega, Marijan Grbac i još 50-ak entuzijasta.

"Priča je krenula sasvim spontano kada su učenici 3 d razreda sa svojom razrednicom Verom Ćuže Abramović odlučili prirediti Pozdrav maturantima baš na ostatcima nekadašnjeg atletskog stadiona. Riječ je o maturantima rođenih 1998. godine, kada je srušen stadion, pojasnila nam je profesorica Ćuže Abramović.00:52 Vera Čuže Abramović


Akcija će se nastaviti i nakon Uskrsa, a svi koji se žele pridružiti ovoj predivnoj inicijativi mladih gimnazijalaca mogu to učiniti. Sve informacije bit će dostupne putem FB. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?