Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] Pobjednik KTC-ovog natječaja „Najkreativniji vrtićanci“ je vrtić s područja Požeško-slavonske županije

Na natječaj je pristiglo 66 dječjih radova iz 25 gradova.

Autor: RVA/KTC
Fotografija: RVA/KTC
Datum:
Broj pregleda: 1427

Nakon vrlo uspješno provedenog društveno odgovornog projekta krajem prošle godine, u kojem je Dječji vrtić Varaždin osvojio glavnu nagradu - organski vrt začinskog bilja, KTC ponovno je nagradio vrtićance i njihove odgajatelje.

Sredinom veljače raspisan je natječaj *najkreativniji vrtićanci*. Zadatak je bio od recikliranih materijala napraviti kreativne radove na temu proljeća, buđenja novog života i uskršnjih blagdana.

Pristigli radovi toliko su kreativni i lijepi da smo odlučili napraviti izložbu. Izložba je otvorena u suradnji s Turističkom zajednicom grada Križevaca i može se razgledati do 20.travnja 2017. godine u prostorijama Turističke zajednice grada Križevaca.

Budući da nam je pristiglo puno kreativnih i lijepih radova od 66 dječjih vrtića iz 25 gradova u kojima poslujemo, odlučili smo uz titulu „Najkreativniji vrtićanci“ koju osvaja vrtić s najuspješnijim radom izabrati i najraskošniji, najzanimljiviji te najduhovitiji rad.

Nakon nimalo laganog zadatka, članovi komisije (izvršni direktori tvrtke KTC d.d.) proglasili su najbolje radove.

 
Pobjednik natječaja *Najkreativniji vrtićanci* je dječji vrtić „Kockica“ iz Lipika, koji je osvojio glavnu nagradu, KTC poklon bon u iznosu od 3.000 kn

Radovi koji su osvojili KTC poklon pakete su;

Najraskošniji rad iz dječjeg vrtića „Mali Kaj“ iz Krapine  

 

Najzanimljiviji rad iz dječjeg vrtića Dubrava.                 

Najduhoviti rad iz dječjeg vrtića“Potočnica“ iz Sigeteca.

 

Čestitamo nagrađenim vrtićima te se svim dječjim vrtićima (djeci i odgajateljima) zahvaljujemo na sudjelovanju.  Pozivamo vas da nas i dalje pratite jer ćemo i u budućnosti organizirati natječaje u suradnji s vrtićima. Pratite našu web stranici www.ktc.hr i Facebook stranicu KTC d.d.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?