Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

 Humanitarna akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine u Požeško-slavonskoj županiji

Humanitarna akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine u Požeško-slavonskoj županiji

Sva sredstva prikupljena ovom akcijom donirati će se Zakladi Ana Rukavina.

Autor: RVA
Fotografija: SDFŽ SDP PŽS
Datum:
Broj pregleda: 1984

Socijaldemokratski forum žena SDP-a je i ove godine održao humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine". Ovo je sedma godina održavanja akcije u Republici Hrvatskoj, a u Pakracu je održana peti put.Sredstva prikupljena ovom akcijom bit će donirana Zakladi Ana Rukavina.Zaklada Ana Rukavina započela je s radom prije deset godina poslije smrti novinarke Ane Rukavina koja je svojim pismom pokrenula čitavu hrvatsku javnost. U ovih deset godina rada Zaklade u Registar je upisano 53 302 potencijalnih darivatelja. Broj tipiziranih donatora je 51 024 , a 67 osoba dobilo šansu za život, odnosno provedene su 67 transplantacije matičnih stanica.

Ministarstvo zdravstva i Zaklada Ana Rukavina organizirali su trajno prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u osam transfuzijskih centara u Republici Hrvatskoj, a to su: Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Split, Zadar, Varaždin i Dubrovnik.

Upisati se mogu sve zdrave osobe od 18 do 40 godina. Na stranici zaklade mogu se naći podaci o lokacijama centara kao i drugi podaci vezani uz Zakladu.
http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/default.aspx

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?