Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Karate – do klub Požega od sada treninge održava i u Pleternici

Karate – do klub Požega od sada treninge održava i u Pleternici

Treninzi se održavaju u staroj školskoj dvorani, ponedjeljkom i četvrtkom od 19,00 do 20,00 sati.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Karate - do Požega
Datum:
Broj pregleda: 1436

Karate-do klub Požega odnedavno održava treninge i u Pleternici. Kako doznajemo od Zdenka Oroza, trenera kluba, inicijativa je došla od ravnatelja pleterničke osnovne škole, Hrvoja Galića, kako bi se djeci s ovog područja pružila mogućnost bavljenja još jednom sportskom aktivnosti.

„Treninzi se održavaju u staroj školskoj dvorani, ponedjeljkom i četvrtkom od 19,00 do 20,00 sati. S obzirom na to da smo tek nedavno krenuli ovaj termin ostaje do kraja školske godine, a od nove školske godine probat ćemo dobiti i neke nove termine, ovisi o zainteresiranosti polaznika ali ono što je najbitnije je da se djeca bave sportom.“ – kaže trener Oroz.

Karate je borilačka vještina koja ima dugu tradiciju na području naše županije, a prvi registrirani klub bio je davne 1975. godine. Svoju karate priču trener Oroz započeo je baš u Pleternici devedesetih godina na inicijativu tadašnjeg vodstva Pleternice u klubu Pleternički sokol. To je trajalo dvije godine, a nakon toga je druga ekipa preuzela rad. „Ovo je sad jedna nova priča, a dodatni razlog aktiviranja u Pleternici je i dolazak djece s tog područja na trening u požeški klub, a na ovaj način im se smanjuju troškovi zbog putovanja i treniraju u blizini svog doma.“ – kaže Oroz i poziva sve zainteresirane s pleterničkog područja da im se pridruže.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?