Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Neferović odgovorio na Ronkove prozivke

Neferović odgovorio na Ronkove prozivke

"Tko je protiv takvih rebalansa i sredstava u proračunu, protiv je i razvoja Grada Požege, ali i dobrobiti naših sugrađana."

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2732

Poštovani, temeljem prozivki upućenih od strane predsjednika Županijske organizacije Socijaldemokratske partije Požega, aktualnog gradskog vijećnika Zdravka Ronka, pozivam vas da objavite sljedeće priopćenje:

„Današnja sjednica Gradskoga vijeća i rebalans proračuna zbog sredstava koja su doznačena Gradu Požegi za projekte koji su prijavljeni na raspisane natječaje, poput Gradske knjižnice i čitaonice Požega, ali i više godina iščekivanog nogostupa kroz Jagodnjak koji ćemo realizirati, nažalost po SDP i gospodina Ronka koji je godinama pričao neistine i obmanjivao građane kako je to požeški izlazak na autocestu. Tko je protiv takvih rebalansa i sredstava u proračunu, protiv je i razvoja Grada Požege, ali i dobrobiti naših sugrađana.

Što se tiče APP-a, zbog javnosti moram reći kako je u Grad stiglo pismo namjere od strane riječkog Autotransa, vlasnika APP-a, koji je iskazao želju za kupnjom gradskog udjela u toj tvrtki. Obveza je svake gradske vlasti odgovoriti jednom gospodarskom subjektu na upit te provesti potrebnu proceduru, a konačna je odluka na gradskim vijećnicima, oni su ti koji će odlučiti.

Isto tako, gradski će vijećnici odlučiti i o zemljištu za parkiralište u Ulici pod gradom. Mi smo odradili proceduru, prema lani usvojenim izmjenama i dopunama GUP-a kojima je ta čestica nedvosmisleno stavljena u namjenu za veliko gradsko parkiralište. Tada, podsjećam, nitko nije bio protiv te odluke. Podsjećam kako je i u tom slučaju odluka na gradskim vijećnicima, a ne na meni.“

GRADONAČELNIK
Vedran Neferović, prof., v.r.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?