Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Mažoretkinje grada Pleternice osvojile zlato i srebro na 3. otvorenom kupu u plesu City Colosseum 2017. u Slavonskom Brodu

Mažoretkinje grada Pleternice osvojile zlato i srebro na 3. otvorenom kupu u plesu City Colosseum 2017. u Slavonskom Brodu

U kategoriji open duo seniori 1.mjesto zauzele su Matea Mogušar i Katarina Miličević, a 2.mjesto Dora Barišić i Sara Šunjo. U kategoriji ekipnih plesova, mlađe mažoretkinje, minime su osvojile 1.mjesto, a starije u kategoriji seniorki 2.mjesto.

Autor: RVA
Fotografija: Udruga mažoretkinja Grada Pleternice
Datum:
Broj pregleda: 1782

Na  3. otvorenom kupu u plesu City Colosseum 2017. u Slavonskom Brodu sudjelovale su i mažoretkinje grada Pleternice i postigle značajne rezultate.

U kategoriji open duo seniori 1.mjesto zauzele su Matea Mogušar i Katarina Miličević, a 2.mjesto Dora Barišić i Sara Šunjo.

U kategoriji ekipnih plesova, mlađe mažoretkinje, minime su osvojile 1.mjesto, a starije u kategoriji seniorki  2.mjesto.

Okićene zlatnim i srebrnim medaljama zadovoljne su se vratile kući.

Sada im prethode još intenzivniji treninzi za državno natjecanje, koje će se održati 21.do 23.04.2017. u Koprivnici.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?