Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Potpisan ugovor za izgradnju akumulacije Šumetlica vrijedan 92 milijuna kuna

Potpisan ugovor za izgradnju akumulacije Šumetlica vrijedan 92 milijuna kuna

Potpisivanju ugovora nazočili su i pomoćnik ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Davor Huška, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana.

Autor: pszupanija.hr
Fotografija: pszupanija.hr
Datum:
Broj pregleda: 2134

U Pakracu je jučer potpisan ugovor za izgradnju akumulacije Šumetlica vrijedan 92 milijuna kuna. Ugovor su potpisali generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đureković ispred investitora i predsjednik Uprave Viadukta d.d. Josip Mikulić ispred zajednice izvođača. Potpisivanju ugovora nazočili su i pomoćnik ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Davor Huška, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana.

Generalni direktor Hrvatskih voda Đureković rekao je kako će vrlo brzo građani Pakraca i Lipika osjetiti značenje ove investicije Hrvatskih voda, odnosno Vlade RH, upravo zbog višenamjenske funkcije akumulacije.

Predsjednik Uprave Viadukta Mikulić zamolio je za strpljenje jer će biti puno buke, strojeva, kamiona ali tom investicijom živnut će trgovine, ugostiteljstvo i iznajmljivači zbog smještaja inženjerskog kadra i radnika. "Sretan sam jer smo potpisali dokument od velike vrijednosti za Pakrac, Lipik, ali i cijelu županiju. Ovo je nastavak onoga što su godinama neki zaustavljali. Dolaskom nove Vlade Republike Hrvatske mi idemo dalje, Slavonija ide dalje. Moramo staviti sve naše resurse u punu funkciju kako bi mladi ljudi ostajali na ovim područjima" rekao je tom prigodom župan Tomašević.

Nakon potpisivanja ugovora nazočni su obišli gradilište u Šumetlici.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?