Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Valentinovski susret bračnih parova s 50 i više godina braka

[FOTO] Valentinovski susret bračnih parova s 50 i više godina braka

Susret je za njih i ove godine organizirao Grad Požega.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 2197

Gotovo 80 bračnih parova koji su navršili 50 i više godina braka ili proslavili „Zlatni pir“,okupilo se danas u restoranu Sara Babin Vir na proslavi Valentinova, koje za njih tradicionalno organizira Grad Požega.

Prigodnim riječima pozdravio ih je gradonačelnik Vedran Neferović, istaknuvši kako mogu biti primjer mladima, jer zajednički život traži puno kompromisa i tolerancije.

- U ovoj prigodi, obilježava se uspomena ili uspjeh ljudi, a ovo što vi danas obilježavate je uspjeh vaših odnosa i uzajamne ljubavi u brakovima od 50 i više godina zajedničkog života. Kad gledam iz ove perspektive doista je za svako divljenje da kao supružnici tolike godine živite skladno, radite i podtižete svoje obitelji. Kad je ljubav u pitanju, vjerojatno i u ovoj ljubavi koju imate međusobno, imali ste i ljubav prema našem gradu, prema Požegi, pa jedan od motiva i meni je bio to što građani Požege vole svoj grad i svaki kutak koji ih podsjeća na neke lijepe događaje iz života. Vjerujem da biste mogli ispričati puno lijepih priča i uspomena. Ja vam želim da te uspomene nastavite živjeti, da ih jednako tako prepričavate svojim unucima i da s puno ljubavi živite svi zajedno u ovom gradu. Želim vam puno zdravlja, novih susreta I godišnjica – poručio je gradonačelnik Neferović.

Uz gradonačelnika na susretu su bili i Ferdinand Troha, dožupan za društvene djelatnosti, te Željko Peroutka, predsjednik Matice umirovljenika Grada Požege. Za dobru atmosferu pobrinuli su se članovi TS Zlatna dolina.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?