Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policija provjerava informacije o sumnjivom bijelom kombiju i dvojici muškaraca koji pokušavaju oteti djecu

Policija provjerava informacije o sumnjivom bijelom kombiju i dvojici muškaraca koji pokušavaju oteti djecu

U slučaju potrebe i zapažanja bilo kakvih sumnjivih osoba ili vozila, građani dojave policiji na 192 i zatraže intervenciju policijskih službenika koji će izaći na mjesto dojave i utvrditi činjenično stanje.“ – rekla je glasnogovornica Radić.

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 3813


Zbog većeg broja upita upućenih policiji i napisa medija o sumnjivom bijelom kombiju iz kojega nepoznate osobe mame i pokušavaju oteti djecu policijski službenici PU požeško-slavonske provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu i slične informacije. Rekla je jutros za RVA, Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.


„Napominjemo da smo 13. veljače ove godine zaprimili jednu dojavu navedenog sadržaja te da provjerom i obilaskom uže i šire zone mjesta iz dojave, policijski službenici nisu zatekli bilo kakvo sumnjivo vozilo niti osobe, ali i dalje preventivno pojačano obilaze mjesta (škole, vrtiće, igrališta) gdje se kreću ili zadržavaju djeca.

Ističemo kako se ovakve informacije o sumnjivom kombiju javljaju periodično, ali do sada nikad nisu bile utemeljene stoga nema potrebe za širenjem panike i nepotrebne uznemirenosti u javnosti.

Isto tako savjetujemo, da u slučaju potrebe i zapažanja bilo kakvih sumnjivih osoba ili vozila, građani dojave policiji na 192 i zatraže intervenciju policijskih službenika koji će izaći na mjesto dojave i utvrditi činjenično stanje.“ – rekla je glasnogovornica Radić.

Policija je zabilježila i dvije dragovoljne predaje oružja i streljiva na području Brestovca i Pleternice.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?