Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Anamarija Blažević nova predsjednica županijske Zajednice žena HDZ „Katarina Zrinski“

"Zadaće i ciljevi ove naše zajednice su afirmirati ženu, ne samo u političkom životu, nego isto tako i u gospodarskom te društvenom životu, ukazati na sve ono što žene danas muči i vidjeti kako pokušati napraviti nešto da se žene u ovom društvu osjećaju ravnopravno i budu ravnopravne s muškarcima"

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2877

Na večerašnjoj sjednici izabrana je nova predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarine Zrinski“ Požeško – slavonske županije, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Pakraca Anamarija Blažević.

Uz nju, članice Županijskog odbora su Marija Vuković, Davorka Ružička, Marijana Matijević, Dijana Adžijević, Ivana Pejnović, Nikolina Rezo Lucić, Josipa Šojat, Anamarija Sikirić,  Ljerka Marukić, Nikolina Nikolaš, Maja Sontaki i Davorka Rodić, a Antonija Jozić je prema funkciji, kao članica Središnjeg odbora, i članica Županijskog odbora Zajednice žena.

„Zadaće i ciljevi ove naše zajednice su afirmirati ženu, ne samo u političkom životu, nego isto tako i u gospodarskom te društvenom životu, ukazati na sve ono što žene danas muči i vidjeti kako pokušati napraviti nešto da se žene u ovom društvu osjećaju ravnopravno i budu ravnopravne s muškarcima. Nije zanemariv ni humanitarni rad naše zajednice, obilježavanje vjerskih blagdana i datuma važnih za Republiku Hrvatsku“, rekla je novoizabrana predsjednica Blažević.

Dodaje da je župan Alojz Tomašević vrlo ponosan što na području županije ima dvije gradonačelnice, jer je to dokaz da i žene mogu u političkom životu zauzeti poziciju i na taj način raditi za svoje sredine. „Dokazano mogu reći da se vidi da kolegica Jozić i ja radimo s puno entuzijazma, dušom i srcem“, rekla je Blažević.

 Marijana Matijević, predsjednica Gradske organizacije Požege, također se zahvalila svojim kolegicama na jednoglasnoj podršci , a cilj je poraditi na organiziranju na području društvenog i humanističkog rada, te pomoći u radu Gradskog i Županijskog odbora HDZ-a.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?