Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novi javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" - prijavite se

Novi javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" - prijavite se

Prijave na natječaj kreću od ponedjeljka, 13. veljače do zaključno 01.ožujka 2017. godine.

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 5180

Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, i treću u godinu za redom odlučio je raspisati javni natječaj: "Pušenje odbaci, lovu nabaci" za stanovnike Požeško-slavonske županije koji se žele okušati u prestanku pušenja.

Cilj natječaja je potaknuti pušače na prestanak pušenja i time promovirati zdrave životne odabire, te pobjednika natječaja, koji udovolji uvjetima, nagraditi u protuvrijednosti od 3.000,00 kn., uz još 9 nagrada druge vrste u protuvrijednosti od 750,00 kn svaka.

Prijave na natječaj kreću od ponedjeljka, 13. veljače do zaključno 01.ožujka 2017. godine.
Sve prijave na natječaj nakon 01. ožujka neće biti prihvaćene.

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima) i korisnicima duhanskih proizvoda, s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od mjesec dana, počevši s prvim danom korizme 01.03.2017.,a zaključno sa 31.03.2017. godine.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili korisnik duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godinu dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, u svojstvu svjedoka prestanka pušenja.

Pobjednik natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 5. travnja 2017. Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 (tri tisuće) kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 (sedam stotina i pedeset) kuna svaki.

Prijave se vrše isključivo osobno u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Službi za javno zdravstvo, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom i četvrtkom od 16 do 19 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati. Utorkom prijava nema!

Za osobe s područja Pakraca i Lipika, molimo obratite se na niže navedene telefonske brojeve zbog daljnjih uputa.

Za više informacija molimo obratite se na telefone: 0800-200-069 i 034/311-563.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?