Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

VALENTINOVO UZ NAJLJEPŠE LJUBAVNE BAJKE 11.02. U CITY COLOSSEUMU

VALENTINOVO UZ NAJLJEPŠE LJUBAVNE BAJKE 11.02. U CITY COLOSSEUMU

Zaljubljeni face painting, kreativne radionice, natjecateljska igra i zaljubljene princeze

Autor: City Colosseum
Fotografija: City Colosseum
Datum:
Broj pregleda: 1240

Ljubav osim dana zaljubljenih dio je i naše svakodnevice, a posebno se obilježava u mjesecu veljači koji nazivaju mjesecom ljubavi. I ovoga Valentinova ljubav stanuje u City Colosseumu. Tko kaže da su ljubavne priče samo za odrasle? Mi smo se uvjerili da postoje prave ljubavne bajke koje naši mališani obožavaju gledati na malim ekranima, a sada stižu u City Colosseum.

Subota, 11.02. od 17h uživamo uz zabavni program ZALJUBLJENE PRINCEZE koji je namijenjen svim mališanima i garantira jako dobru zabavu povodom Valentinova. Ove subote stvaramo i širimo ljubav zato se pridružite ovom zabavnom druženju:

  • 17:00h Zaljubljeni FACE PAINTING će razveseliti dječja lica uz ljubavne motive.
  • 17:30h Kreativna radionica: PRINCEZINA KRUNA & PRINČEV MAČ će donijeti puno dobre zabave dok smo u iščekivanju dolaska naših princeza, a na jedan dan svi postajemo dio ljubavnih bajki.
  • 18:00h „ZALJUBLJENE PRINCEZE“ predstava uz dvije ljubavne priče  Zlatokosa i Flynn  / Snjeguljica i Princ. Glavni junaci ljubavnih bajki nam stižu u City Colosseum gdje će uz predstavu pokazati što je to ljubav, što ljubav znači i kako je njih ljubav povezala.  Nakon predstave druženju i fotografiranju nam se pridružuju ZLATOKOSA, FLYNN, SNJEGULJICA I PRINC.
  • 18:50h Zaigrajmo igru SRCOLOVKA i ulovimo ljubav zajedno.
  • 19:00h Ljubavna kreativna RADIONICA i FACE PAINTING za kraj druženja će zaokružiti dan pun ljubavi.

Vidimo se u u subotu 11.02. od 17h do 20h u društvu ZALJUBLJENIH PRINCEZA i dobroj zabavi uz ljubavne kreativne radionice, zaljubljeni face painting, srcolovku i popularne crtane likove.  Uživajte u ljubavi, dijelite sreću, pokažite svoje osjećaje i provjerite popuste jer se upravo možda tu krije savršeni poklon ljubavi za voljenu osobu. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?