Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vijećnici kluba SDP-a ubuduće neće sudjelovati na sjednicama Gradskog vijeća Grada Požege koje saziva Nino Smolčić

Vijećnici kluba SDP-a ubuduće neće sudjelovati na sjednicama Gradskog vijeća Grada Požege koje saziva Nino Smolčić

Sve predložene točke dnevnog reda sa sjednice Gradskog vijeća raspravit će na klubu vijećnika i o svojim stavovima pravodobno izvijestiti javnost.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 3150

Ono što se jučer događalo na sjednici Gradskog vijeća možemo nazvati i "Omerta u HDZ-u". Da budemo načisto, apsolutno nismo iznenađeni ponašanjem HDZ-a. Ponajmanje, da bi oni osudili krivotvorine kojima manipulira Smolčić u svrhu obmana, prevara i blaćenja drugih. Postavlja se pitanje zašto? Zašto šute? Upravo zato što imaju još više putra na glavi od Smolčića i Smolčić ih drži u šaci.“ – rekla je Tamara Puač, vijećnica SDP-a u GV Grada Požege na današnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je tema bila: „Neizglasavanje nepovjerenja Nini Smolčiću – uzroci i razlozi“.

Puač smatra kako Smolčić jako dobro zna, ali i interesno šuti o krivotvorinama koje je radio HDZ, a u koji su upleteni i gradonačelnik i njegov zamjenik, a i neki vijećnici, kada su svojedobno krivotvorili pojedine odluke i ugovore te ih ovjeravali službenim pečatima i tako omogućili jednoj uskoj interesnoj skupini da temeljem takvih krivotvorina podmetnu, obmanu i prevare Ured državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji kako bi ishodili rješenja za kategorizaciju što je bio preduvjet za otvaranje hotelskog smještaja u požeškom objektu u Baškoj. „I to je pravi razlog što će takav čovjek i dalje predsjedati gradskim vijećem.“ – kaže Puač.00:32 Tamara Puač

Rekla je vijećnica Puač i podsjetila kako nikada, nitko za taj strašni zločin protiv čovječanstva nije izrekao takvu glupost i omalovažio žrtve kao što je to učinio Smolčić te iskoristio priliku da u ime grada iskaže taj i takav svoj nakaradni stav.

"Mi, vijećnici u klubu SDP-a donijeli smo odluku da ubuduće na sjednicama Gradskog vijeća Grada Požege koje saziva Nino Smolčić nećemo sudjelovati jer smo čvrstog stava da takav čovjek nije dostojan predsjedavati tim sjednicama. Sve predložene točke dnevnog reda za sjednice Gradskog vijeća ćemo raspraviti na klubu vijećnika i o svojim stavovima pravodobno izvijestiti javnost." – zaključila je Puač.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?