Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Očekivano: Mladen Pavić podnio ostavku u Upravi Kutjeva d.d.

Očekivano: Mladen Pavić podnio ostavku u Upravi Kutjeva d.d.

Mladen Pavić nastavit će karijeru u Kutjevu d.d. na odgovarajućim poslovima

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 4192

Kako doznajemo, član uprave Kutjeva d.d. Mladen Pavić podnio je danas ostavku na funkciju člana Uprave Kutjeva d.d. iz osobnih razloga. Nadzorni odbor Kutjeva d.d. je imenovao za člana Uprave Kutjeva d.d. Josipa Ređu iz Brestovca, koji je do sada obnašao funkciju člana uprave Đakovačkih vina d.d. iz Mandićevca, na vrijeme od godinu danas s početkom mandata od sutra 07.02.2017. i s istekom 07.02.2018. godine. Mladen Pavić nastavit će karijeru u Kutjevu d.d. na odgovarajućim poslovima.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa je početkom studenog prošle godine pokrenulo postupak protiv Pavića, jer je u Upravu Kutjeva prešao prije isteka roka od godinu dana od prestanka dužnosti savjetnika Predsjednice, a krajem prošlog tjedna mu je izreklo novčanu kaznu te mu naložilo da u roku 30 dana razriješi situaciju ili će protiv njega biti pokrenut novi postupak.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?