Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Donatorska večer Škole nogometa grada Požege

U Školu nogometa grada Požege uključeno je 300 djece i devet trenera, a radi se u deset kategorija - od najmlađih šestogodišnjaka do juniora

Autor: RVA
Fotografija: RVA/A.P.
Datum:
Broj pregleda: 4188

Peta po redu donatorska večer NK Slavonije, a druga otkako se organizira pod vodstvom Škole nogometa grada Požege i voditelja Maria Raguža, okupila je sinoć u restoranu Sara Babin vir oko 400 sudionika. U Školu nogometa grada Požege uključeno je 300 djece i devet trenera, a radi se u deset kategorija - od najmlađih šestogodišnjaka do juniora.

„Iz godine u godinu djelujemo sve bolje, rezultati su sve bolji. Veliki je broj djece zastupljen u našem pogonu, a i ova druga po redu donatorska večera pokazuje da je zajedništvo dva kluba NK Slavonija i NK Požega puni pogodak. Imamo stotinu pehara u dvije i pol godine rada što kazuje kako u prosjeku osvajamo po 40 pehara godišnje, praktički jedan pehar tjedno. To se u Požegi nije događalo i ovo je pokazatelj dobrog rada i kvalitete koja je došla do izražaja kroz jednu selekciju“, rekao je voditelj Škole nogometa grada Požege Mario Raguž.

„Godinu dana je prošlo, pehari su osvojeni, preko stotinu, možemo i moramo biti ponosni, posebice jer većina naših kategorija su ili na samom vrhu ljestvica ili pri samom vrhu. Svi moramo na to biti ponosni, ali rezultat ne smije biti glavni i jedini cilj ovog projekta. Cilj je generacijski razrađen, zna se gdje tražimo sociološki gdje pedagoški segment i kako rastemo, kako raste svaka kategorija tako rastu i zahtjevi kao u svakoj ozbiljnoj školi“, rekao je predsjednik NK Slavonija Krunoslav Prpić.

„U Školi nogometa grada Požege stvorena je jedna platforma na kojoj ovi ljudi, treneri, mogu mirno i spokojno raditi s vašom djecom. Kada upisujemo dijete u školu tražimo najbolje učiteljice, kada ih moramo voditi liječniku pitamo se da li je dobar liječnik, jer tražimo uvijek najboljeg, kada ih dajete u sport i nogomet u gradu Požegi onda možete biti sigurno da su ovi treneri i ovi pehari dokaz da su vaša djeca u najboljim rukama. Čestitam nogometnom klubu Požega na postignutim rezultatima u 1. ŽNL i želim da ostvare plasman u 4. ligu, također čestitam seniorima NK Slavonije na trenutnom drugom mjestu 3. HNL i ovim putem vam poručujem da ćemo ove godine raspisati idejno rješenje za gradski stadion na kojem će se moći igrati 2. HNL, a isto tako stvorit ćemo uvjete da ovi mališani i dalje uspješno osvajaju sve turnire na kojima se pojave“, rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

Posebnu zahvalu trenera Škole nogometa grada Požege i voditelja Maria Raguža primio je osnivač Škole koji uskoro odlazi u mirovinu Josip Neferović.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?