Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Jozić: Vjerujem da će 2017. biti godina velikih projekata za Pleternicu

Jozić: Vjerujem da će 2017. biti godina velikih projekata za Pleternicu

Spomendan sv. Franje Saleškog, zaštitnika novinara i pisaca, je danas, 24. siječnja. Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upravo se na taj dan u restoranu hotela Grgin dol susrela s medijskim djelatnicima s područja Požeštine

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2450

Spomendan sv. Franje Saleškog, zaštitnika novinara i pisaca, je danas, 24. siječnja. Tradiciju tadašnjeg gradonačelnika Pleternice Franje Lucića nastavila je njegova nasljednica gradonačelnica Antonija Jozić, koja se upravo na taj dan u restoranu hotela Grgin dol susrela s medijskim djelatnicima s područja Požeštine, u društvu zamjenika gradonačelnice Domagoja Katića.

„Ovo je prigoda da vam se zahvalim na korektnoj suradnji koju smo imali u prethodnom razdoblju i želja mi je da takva suradnja ostane i u budućnosti“, rekla je Jozić.

00:36 Antonija Jozić

Istaknula je da u svom izvornom proračunu nemaju sredstava da sami investiraju, no pokušavaju kroz nepovratna sredstva multiplicirati proračun, ovisno o broju raspoloživih natječaja. Jozić je na kraju predstavnicima medija zaželjela obilje obiteljskog mira i sreće te puno uspjeha u profesionalnom radu.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?