Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Nagrađeni učenici osnovnih i srednjih škola za postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama

Ove godine nagrađeno je 48 učenika osnovnih škola i 61 učenik srednjih škola.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 2416

Požeško-slavonska županija tradicionalno povodom božićnih i novogodišnjih blagdana danas je nagradila učenike i mentore osnovnih i srednjih škola koji su na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama postigli zapažene rezultate.

Nagrade učenicima i njihovim mentorima uručio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je ovom prilikom naglasio kako je iznimno ponosan i sretan zbog vrhunskih rezultata učenika i njihovih mentora.00:34 Alojz Tomašević

 - Mi ćemo i u budućnosti biti potpora našim školama i učenicima. Zato čestitam još jednom i ravnateljima i mentorima, koji su često i svoje slobodno vrijeme utrošili da bi djeci pomogli doseći razinu na kojoj su danas – rekao je župan Tomašević.

Ove godine nagrađeno je 48 učenika osnovnih škola i 61 učenik srednjih škola. Za pojedinačni uspjeh na natjecanjima, za osvojena prva mjesta učenici su dobili novčanu nagradu od 250 kuna, za drugo 200 kuna i treće mjesto 150 kuna. Za nagrade na međunarodnim natjecanjima škole su nagrađene s 1.200 kuna, dok je za uspjehe na ekipnim natjecanjima, za prva mjesta nagrada 1.200 kuna, za druga  1.000 kuna i 750 kuna za osvojena treća mjesta.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?