Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Voda nije za piće!

Voda nije za piće!

Voda nije za piće u naseljima Podgorje, Doljanovci, Bešinci i Gradište zbog mikrobiološkog onečišćenja pa se potrošačima preporučuje prije upotrebe vodu obvezno prokuhati.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 1351

Iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije obavještavaju kako je
u svrhu monitoringa obavljeno uzorkovanje vode za ljudsku potrošnju iz lokalne vodoopskrbe na području općine Kaptol i grada Kutjeva.

Temeljem obavljene analize, a u skladu sa Zakonom o vodi za ljudsku potrošnju, te Pravilnikom o parametrima sukladnosti i metodama analize vode za ljusku potrošnju utvrđeno da voda nije za piće u naseljima Podgorje, Doljanovci, Bešinci i Gradište zbog mikrobiološkog onečišćenja pa se potrošačima preporučuje prije upotrebe vodu obvezno prokuhati.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?