Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] "Palačinkom do Švicarske" za ostvarenje Lukinog sportskog sna

Članovi Školske zadruge „Pčelice“ danas su pekli palačinke u dvorištu škole i pješačkoj zoni te prodavali građanima, kako bi prikupili novac i pomogli Luki da sudjeluje na prestižnom Europskom natjecanju u karateu koje će se održati u Švicarskoj u gradu Siggenthalu, a na kojemu će nastupiti više od 500 natjecatelja iz 20 europskih država od 10. do 12. studenog.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 2494

„Ostvarenje sna vrlo, vrlo je blizu, želim se zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli, odužit ću se svima dobrim rezultatom, dat ću maksimum od sebe, rekao nam je Luka Brus, član je požeškog Karate Do kluba Požega za kojega su danas njegovi školski kolege iz OŠ Antuna Kanižlića organizirali sponzorsku akciju „Palačinkom do Švicarske“.

Naime članovi Školske zadruge „Pčelice“ danas su pekli palačinke u dvorištu škole i pješačkoj zoni te prodavali građanima, kako bi prikupili novac i pomogli Luki da sudjeluje na prestižnom Europskom natjecanju u karateu koje će se održati u Švicarskoj u gradu Siggenthalu, a na kojemu će nastupiti više od 500 natjecatelja iz 20 europskih država od 10. do 12. studenog.

Luka i njegov trener Zdenko Oroz poziv su dobili od Europskog Wado Kai saveza. Luka nam je rekao kako mu je današnja akcija veliki poticaj za dalje:00:13 Luka Brus

Luka karate trenira već šest godina i nositelj je crnog pojasa, pa bi mu nastup u Švicarskoj značio svojevrsnu odskočnu dasku za daljnju karijeru. Malim Kanižlićevcima se danas u pješačkoj zoni pridružio se i letački klub Bumbar. Svi koji žele, moći će doživjeti iskustvo letenja paraglajderom po pristupačnim cijenama, a dio prihoda namijenjen je Luki.

Novčani iznos koji je potreban za odlazak Luke i njegovog trenera Zdenka Oroza na trodnevno natjecanje u Švicarsku je  osam tisuća kuna, a pokriva troškove prijevoza, trodnevnog smještaja, kotizacije za natjecatelja i opreme, koja prema pravilima ne smije biti starija od dvije godine.

Ako niste stigli kupiti palačinku prijepodne i sudjelovati u sponzorskoj akciji za Luku, možete to učiniti i od 14
do 16 sati u dvorištu Kanižlićeve škole.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?