Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vjerodostojno: G-točka je siguran smjer za užitak!

Vjerodostojno: G-točka je siguran smjer za užitak!

Izborna je noć iza nas, no ono o čemu se još uvijek priča jest zanimljiv odabir vina koje se sinoć točilo u izbornom stožeru Narodne koalicije u Muzeju suvremene umjetnosti.

Autor: RVA
Fotografija: Galić vina
Datum:
Broj pregleda: 2578

Izborna je noć iza nas, no ono o čemu se još uvijek priča jest zanimljiv odabir vina koje se sinoć točilo u izbornom stožeru Narodne koalicije u Muzeju suvremene umjetnosti. Naime, gosti stožera bili su oduševljeni nazivom, a također i mediji koji su prenijeli zanimljivo ime vina koje se pilo u potocima. Riječ je o ni manje, ni više nego Galićevoj G-točki.

Kvalitetno vino, stvoreno za vrhunski užitak s porijeklom iz Slavonije - moglo bi se smatrati političkom porukom Narodne koalicije. No ipak, činjenice pokazuju da Galićevu G- točku obožavaju političari svih tabora.

Samo dva dana prije izbora, vinar Galić okupio je vinare iz Slavonije zajedno s tehničkim ministrom financija Zdravkom Marićem i predstavio svoju novu investiciju za razvoj Slavonije, a to je projekt “Akademija Graševine”. I sam ministar Marić uživao je u vrhunskim okusima Galić vina.

Budući da kažu kako se u vinu skriva istina, a gledajući političare i njihove simpatizere kako uživaju u okusu  G- točke, jedina istina jest da je to vino stvoreno za sve ljude, bez obzira na njihove političke preferencije. Takvu su poruku uputili i iz vinarije na njihovim profilima na društvenim mrežama gdje tvrde kako se oko njihovog vina ujedinjuje cijela Hrvatska.

Iz vinarije Galić, koja proizvodi poznatu G-točku, kažu kako im je drago što ljudi vide i zabavniju stranu parlamentarnih izbora kroz njihovo vino, a dodali su i kako je već danas sasvim vjerodostojno reći da su njihova vina siguran smjer za istinski užitak pravih vinoljubaca.

I dok Hrvatska čeka novu Vladu u jedno smo sigurni: večeras će Hrvatska tražiti G-točku više.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?