Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Kulturno-umjetnička društva uvela Jakšić „Pjesmom u jesen“

Program je započeo u 15 sati mimohodom ispred Općinske vijećnice, nakon čega su se od 16 sati posjetiteljima na pozornici na školskom igralištu predstavila kulturno-umjetnička društva

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2190

Jakšić je ovog vikenda domaćin tradicionalne manifestacije “Pjesmom u jesen”.

Jučer je po prvi puta i to uspješno održana Fišijada, a danas je na rasporedu folklorni program uz nastup kulturno-umjetničkih društava iz različitih dijelova Hrvatske.

Program je započeo u 15 sati mimohodom ispred Općinske vijećnice, nakon čega su se od 16 sati posjetiteljima na pozornici na školskom igralištu predstavila društva HKUD "Slavonija" i MS Kukučin Kuntarić iz Jakšića, KUD "Vodnjan" iz Vodnjana, KUD "I.G.Kovačić" iz Velike, KUD "Rešetari" iz Rešetara, KUD "Voćin" iz Voćina, KUD "Ivanić" iz Ivanić Grada, KUD "Berislavić" iz Novog Grada, KUD "Antun Gustav Matoš" iz Tovarnika, KUD "Nikola Šubić Zrinski" iz Petrijevaca, HKC "Srijem" iz Sremske Mitrovice i KUD "Cernik" iz Cernika. Goste su na početku pozdravili župan Alojz Tomašević i načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

U povorci su sudjelovali i članovi konjogojstvenih udruga “Vallis Aurea” iz Požege i Pleternice, a po završetku smotre koncert će održati Stjepan Jeršek Štef uz pratnju TS Zlatna dolina.

Nedjelja je već tradicionalno rezervirana za nastup dječjih skupina, koja će svoj program predstaviti u 17 sati također na pozornici na školskom igralištu. Nastupit će HKUD "Slavonija" i MS Kukučin Kuntarić iz Jakšića, Limena glazba Jakšić, KUD "Rešetari" iz Rešetara, KUD "Manuel" iz Feričanaca, KUD "Zagorci" iz Beljevine, KUD "Ivo Čakalić" iz Kaptola i UKPD "Ukrajina" iz Slavonskog Broda.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?