Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Antonija Jozić: Mi kao Grad činimo sve za djetinjstvo vaših najmlađih

Gradonačelnica Pleternice podijelila je danas naknade roditeljima 27 novorođene djece od 1. travnja do 30. lipnja ove godine, s područja grada Pleternice

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 1719

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić podijelila je danas naknade roditeljima novorođene djece od 1. travnja do 30. lipnja ove godine, s područja grada Pleternice.

I ovog puta susret je organiziran u Dječjem vrtiću Tratinčica, a gradonačelnica je u uvodnom dijelu rekla da tisuću kuna koje Grad poklanja roditeljima nije puno, nego samo mali znak pažnje i dar najmanjima. U travnju, svibnju i lipnju rođeno je 27 djece.

„Mi kao Grad činimo sve za njihovo djetinjstvo. Ove susrete smo nedavno preselili u dječji vrtić kako bi ste vidjeli novouređeni prostor. Osiguravamo bolje uvjete stanovanja i življenja pa vaša djeca danas imaju jaslice, vrtić, predškolski odgoj, moderno uređene škole te infrastrukturu poput dječjih igrališta, nove knjižnice i igraonice. Mislim da vaša dječica imaju sadržaj u našem gradu“, rekla je Jozić roditeljima.

Dodaje da je dovršetak novog dječjeg igrališta u parku pri kraju, no djeca su jučer već okupirala igralište i to izuvajući se, ne bi li sačuvala igralište.

Kapaciteti Dječjeg vrtića Tratinčica na sreću su popunjeni, pa su roditelji tek rođene djece nakon susreta imali priliku upisati svoju djecu na listu čekanja. Dobrodošlicu su najmlađima poželjele i vrtićke skupine, izvevši kraći program.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?