Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prijateljice Sara J. i Sara P. ostat će nerazdvojne i nakon smrti

Prijateljice Sara J. i Sara P. ostat će nerazdvojne i nakon smrti

U srijedu je Dan žalosti u općini Čaglin. Kako doznajemo, sahrana djevojki je u srijedu 31. kolovoza na Dan žalosti, na mjesnom groblju u Čaglinu od 15 sati. Nerazdvojne prijateljice ostat će zajedno i nakon smrti, jer će biti pokopane u zajedničku grobnicu.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: FB/RVA
Datum:
Broj pregleda: 44132

Zbog tragične prometne nesreće u kojoj su u ranim nedjeljnim jutarnjim satima kod Pleternice poginule dvije 15-godišnjakinje Sara J. i Sara P. s područja Čaglina, načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač proglasio je dan 31. kolovoza Danom žalosti za područje općine Čaglin.

U Odluci stoji da će zastave biti istaknute na pola koplja na svim javnim zgradama na području općine Čaglin, a pozivaju se fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost te organizatori javnih programa i sadržaja da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti.

Kako doznajemo od načelnika Bardača, sahrana je u srijedu 31. kolovoza na mjesnom groblju u Čaglinu od 15 sati. Nerazdvojne prijateljice ostat će zajedno i nakon smrti, jer su obitelji odlučile pokopati ih u zajedničku grobnicu.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?