Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Zagrađe će uz vatrogasni dom do kraja godine dobiti prostor u kojem će biti igraonica, ali i brojne udruge

Zagrađe će uz vatrogasni dom do kraja godine dobiti prostor u kojem će biti igraonica, ali i brojne udruge

Investicija je vrijedna 450.000 kuna, a financirana je 60% od strane Fonda za zaštitu okoliša te 40% iz proračuna Grada Pleternice.

Autor: pleternica.hr
Fotografija: pleternica.hr
Datum:
Broj pregleda: 2383

Iako ovo ljeto sa svojim hirovitim vremenskim (ne)prilikama nije pogodno za velike radove u Gradu Pleternici se naveliko radi, tako su i radovi na staroj zgradi u Zagrađu u punom zamahu. Trenutačno se dovršava postavljanje novog krova i fasade, a kroz nekoliko dana će se pristupiti i unutarnjem uređenju prostora. Investicija je vrijedna 450.000 kuna, a financirana je 60% od strane Fonda za zaštitu okoliša te 40% iz proračuna Grada Pleternice.


- Dinamika radova se izvršava kako je u početku i planirano. Zagrađe će uz vatrogasni dom koji je uređen prije nekoliko godina do kraja godine dobiti prostor u kojem će biti igraonica, ali i udruge koje djeluju na tom području. Ovim putem želim zahvaliti mještanima na svim aktivnostima koje provode, a posebna zahvala ide DVD-u Zagrađe koje je ustupilo svoj prostor za dječju igraonicu svih ovih godina - kazala je gradonačelnica

Antonija Jozić dodajući da će obnovljene prostore koristiti i Mjesni odbor.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?