Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Vlasnik stada koza u Lakušiji privremeno na slobodi kako bi zbrinuo stado

Vlasnik stada koza u Lakušiji privremeno na slobodi kako bi zbrinuo stado

Gradonačelnica Grada Pleternice je sazvala sastanak kojem su nazočili vlasnik stada, viši veterinarski inspektor Ministarstva poljoprivrede, nadležni županijski veterinarski inspektori i načelnik policijske postaje Pleternica

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2363

Vlasnik stada koza u Lakušiji pušten je na slobodu do 11. kolovoza ove godine kako bi zbrinuo stado, stoji na portalu Grada Pleternice. S obzirom na obavezu koju ima te da koze više nisu napuštene, gradonačelnica Grada Pleternice je sazvala sastanak kojem su nazočili vlasnik stada, viši veterinarski inspektor Ministarstva poljoprivrede, nadležni županijski veterinarski inspektori i načelnik policijske postaje Pleternica. Nakon sastanka gradonačelnica je izjavila kako je sada sva odgovornost na vlasniku kao i odluke vezane uz stado koza.


- Uputili smo ga na sve koji su iskazali interes za zbrinjavanje stada, kupnju i slično te je vlasnik svjestan činjenice da ima rok do 11. kolovoza zbrinuti koze za što je pušten na slobodu, a nakon čega se mora vratiti na izdržavanje zatvorske kazne. Isto tako, upoznat je i s činjenicom da je protiv njega podignut optužni prijedlog pri Prekršajnom sudu u Požegi i zahtjev za oduzimanje stada radi zanemarivanja, a koji je podnijela Veterinarska inspekcija. Grad Pleternica je po izlasku vlasnika iz zatvora prestao dovoziti hranu za koze i nadamo se vrlo brzom rješenju problema – izjavila je Antonija Jozić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?